fbpx
S.E. Chloé2017-08-15T06:51:02+00:00

S.E. Chloé DH

Hoppe født 2007
Crelido/Corland/Lavallo
Norsk Varmblod / DH-kåret Dansk Varmblod

Crelido Calido I Cantus
Baroness VII
Boria Raimondo
Voria
Concordia Corland Cor de la Bryere
Thyra
Afrodite Lavallo
Angeliquei
Solgt til fam. Indergaard august 2014

S.E. Chloé ble beste 2-årshoppe under region 4s utstilling på Stall-K, før hun så ble utnevnt til «Årets 2-årshoppe i sprang» i Norsk Varmblod i 2009. Samme år ble hun vist frem i Telenor Arena under Oslo Horse Show.

Chloé ble ridd inn høsten 2009. Våren 2010 ble hun sendt til Himmerland Hestehospital for å bli bedekket med Favorit Ask (e. Diamant de Semilly/Darco/Quidam de Revel). Hun ble drektig, men pådro seg også en skade som førte til operasjon på Bjerke og langvarig rekonvalesens. Vi besluttet derfor å sette to føll på henne før vi satte henne i ridning. Under Dansk Varmblod hoppekåring 2011 oppnådde hun DH-kåring.

Chloé selv ble satt i ridning november 2012, og har vist svært stor fremgang. Vi merket ingenting til skaden. Hun har i løpet av sin første ridesesong vært på flere feltrittstreninger, gått nullrunder på stevner og vil nå satses på i sporten.

Kun to måneder etter sin første start i 80 cm, gikk Chloé bronse- og lille sølvtur de to siste helgene av Drammen Springtour. Hun leverte så det holdt. Til tross for sin ekstremt korte fartstid på sprangbanen ble det bl. a. en 11. plass av nesten hundre startende ekvipasjer i bronsetur-finalen med feilfri runde i 115 og 120 cm.

Chloé er svært stabil, har god teknikk og stor kapasitet. Hun stopper eller titter aldri, er alltid positiv og ønsker å gjøre en god jobb hver eneste gang. Særdeles enkel å håndtere på alle måter. Kan ris av alle!

Avkom

Hennes første avkom, S.E. Embla født 2011, ble beste sprangføll og dagens føll under utstillingen til region 1 i Norsk Varmblod, og mottok flere 9-tall, blant annet i galopp og helhet. Som 2-åring ble hun beste spranghest og beste unghest under region 4 sin utstilling, før hun et par måneder senere  ble utnevnt til «Årets 2-årshoppe i sprang» – akkurat som sin mor. Embla oppnådde også 8 i helhet under Dansk Varmblods hoppekåring. Hun har hatt stor suksess i sporten, med 5. plass i 4-årschampionatet 2016 og 3. plass i Hallmesterskapet for 4-åringer samme år. Embla fikk i 2015 et hoppeføll etter Candillo Z. Candibla ble tatt ut til Eliteskuet som føll.

I 2012 fikk Chloé nok et hoppeføll etter Favorit Ask – S.E. Estelle – som fortsatt er i familiens eie.