fbpx
S.E. Pippa2017-04-18T12:45:24+00:00

S.E. Pippa

Mare born 2011
Heart-Ache BS/Corland/Lavallo
Danish Warmblood (DWB)

Heart-Ache BS Heartbeat Heartbreaker
Elly
Candilla S Candillo
Limona
Concordia Corland Cor de la Bryere
Thyra
Afrodite Lavallo
Angeliquei
Solgt til Gina Rolfsrud 2012

S.E. Pippa tok seieren i Føllfestivalens største avkomsklasse i 2011. S.E. Pippa tok seieren i Føllfestivalens største avkomsklasse i 2011.
Hoppeføllet etter Heart-Ache BS ble beskrevet som et meget elegant, høystilt føll med feminint uttrykk som henger godt sammen. Dommerne ga 8 for type, kropp og 8 for galopp, og endte på 8 i helhet. Hoppeføllet etter Heart-Ache BS ble beskrevet som et meget elegant, høystilt føll med feminint uttrykk som henger godt sammen. Dommerne ga 8 for type, kropp og 8 for galopp, og endte på 8 i helhet.
– Føllet har ennå ikke helt kontroll på sine lange ben, men vi føler oss trygge på at hun vil få en fremragende galopp, sa dommer Poul Graugaard. I klassen var det ti føll som ble vist, og S.E. Pippa tok altså det lengste strået og fikk 5000 kr for seieren. – Føllet har ennå ikke helt kontroll på sine lange ben, men vi føler oss trygge på at hun vil få en fremragende galopp, sa dommer Poul Graugaard. I klassen var det ti føll som ble vist, og S.E. Pippa tok altså det lengste strået og fikk 5000 kr for seieren.
I slutten av 2012 ble S.E. Pippa solgt til Gina Rolfsrud, som rir på 130 cm-nivå og som har hatt nær kontakt med alle hestene på Stutteri Eken i form av vårt naboforhold i Sigdal. I slutten av 2012 ble S.E. Pippa solgt til Gina Rolfsrud, som rir på 130 cm-nivå og som har hatt nær kontakt med alle hestene på Stutteri Eken i form av vårt naboforhold i Sigdal.