HVA VÅRE KUNDER SIER OM OSS

Tilbakemeldinger

I 2011 begynte vi letingen etter en åring med sprangavstamning som vi med tiden kunne utvikle og forme til en fin konkurransehest. Vi var i kontakt med Holsteiner-forbundet og selgere i Danmark og Sverige, og brukte flere måneder på å finne den riktige. Da vi fant S.E. Embla var det kjærlighet ved første blikk. Vi kunne ikke ha vært mer fornøyd med kjøpet og hun har vært eksemplarisk fra dag én. Hun har et helt fantastisk fint gemytt og er ekstremt lærenem. Vi kunne ikke ha fått en bedre førstegangsåring.

Fra første dag har familien Jamne vært veldig hjelpsomme og sto på for at vi skulle få sett Embla under best mulig forhold. I årene som har fulgt etter kjøpet har de fulgt interessert med på utviklingen og har hjulpet oss med kunnskap og informasjon vi ikke har hatt selv.

Siden 2011 har vi også møtt flere av avkommene fra Stutteri Eken, som alle deler det gode, snille gemyttet og er fine hester å ha med å gjøre, noe som kommer av fint hestehold og gode gener.

I dag er Embla drektig og vi venter i spenning på føllet og gleder oss til å følge hennes videre utvikling som spranghest. Vi kunne ikke vært heldigere og jeg kan med sikkerhet anbefale kjøp av hester fra Stutteri Eken.

.

Royal Panasche / Camilla Viken

Camilla og Ingunn Viken

Vi har bare gode ord om Åse-Berit og Nils og det å kjøpe hest fra Stutteri Eken.

Fra første kontakt på e-post har dem bare vært positive og veldig behjelpelige. Vi lurte litt på om det var verdt det når vi kjørte oppover til dem i vintermørket en kveld i februar, men det var det så absolutt. Fikk en veldig god følelse med en gang vi så Kapteinen. De fortalte oss om hesten og svarte på det vi ville vite, de fortalte også om de andre hestene sine og hva dem var ute etter av eiere/rytter til sin hest. De var ikke bare ute etter å selge men faktisk finne en match for sin hest, noe som ihvertfall ga oss følelsen av at de var ærlige om hesten.

Både før, under og etter kjøpet av Kapteinen har dem vært behjelpelige, og det at dem er så interesserte og følger med på utviklinga til hestene dem har avlet gjør at man føler seg tryggere på fortiden til hesten og det dem sier. Også får man jo ekstra lyst til å prestere og gjøre det bra med hesten når dem følger med og er like glade for ens prestasjoner som en selv.

Kapteinen har bare imponert med sin måte å takle ting på og er en veldig trivelig og positiv hest å jobbe med og håndtere, men selvfølgelig har han sine dager, han er jo bare unghesten. Vi var litt spente på hvordan han kom til å takle og reise bort på treninger og stevner, men det har han for det meste tatt med en overraskende stor ro. At han er så snill, positiv og for det meste enkel som unghest føles veldig bra, og han hopper som en drøm, så vi gleder oss veldig til å være med på utviklingen hans fremover!

S.E. Captain Hastings / Heart-Ache BS / Cordeka / Corland / Avanti / Stutteri Eken

Gina Guldbrandsen Arnkværn

Ved å kjøpe hest avlet hos Stutteri Eken er man sikret en hest med topp kvalitet, og hvor avlerne opptrer profesjonelt – noe som gir ekstra trygghet i kjøpet. De gir veldig god oppfølging i ettertid, og deler kjøperens interesse om hestens ve og vel, samt utvikling.

Som nabo til stutteriet, har jeg fått glede av å følge med på utviklingen til avkommene fra fødsel til salg. Felles for alle avkommene er at de er lærevillige, har godt gemytt og er harmoniske med andre hester.

S.E. Pippa er antagelig den snilleste unghesten jeg noensinne har håndtert! Hun er utrolig tillitsfull og håndterer nye oppgaver på den beste måte.. Jeg kunne virkelig ikke tenkt meg noen annen hest enn henne!

Stutteri Eken

Gina Rolfsrud