S.E. Miss Pogany / Diarado / Corland / Camilla Viken / Norsk Breeders Trophy / Arendal / NBT / Norsk Varmblod / Stutteri Eken

Det gleder oss å meddele at S.E. Miss Pogany (Diarado/Corland) nå kan føye til en R til sin DH-kåring i Dansk Varmblod. R-en har hun fått på bakgrunn av sine flotte sportsresultater i år, hvor hun har plukket ca tjue plasseringer denne sesongen opp til 120 cm og på store stevner som Landsmesterskapet og Norsk Breeders Trophy.

S.E. Pogany (Diarado/Corland) har vært en fantastisk hest å følge, fra å ha sine første ordentlige treninger i januar, til å bli nummer to i NBT 2016 for 5-åringer – rett og slett en eventyrlig reise. Vi skylder Camilla Viken m/fam. en stor takk for en utrolig bra jobb med hesten. Vi vil alltid være takknemlig for arbeidet som er lagt ned.

Dessverre slo skaden hun fikk som 2-åring opp igjen, flere uker etter siste start i Arendal. Vi har derfor besluttet at S.E. Miss Pogany skal gå i avl og lage flere fremtidshåp.

Fra rytteren

img_9650Vi ba om noen ord fra Camilla Viken:

Jeg begynte å ri S.E. Miss Pogany som 5-åring høsten 2015 og hun viste lovende takter fra første stund. Selv om hun hadde hoppet lite under rytter tidligere, grunnet drektighet, var hun veldig hinderklok og hoppet med en overbevisende teknikk og spenst.

Sesongen 2016 begynte med hennes aller første stevne i månedsskiftet januar/februar og avsluttet med Norsk Breeders Trophy i Arendal i august. Gjennom hele sesongen har hun hatt fine resultater og har tatt med seg premier fra så å si alle stevnene hun har deltatt på, noe som viser hennes kvaliteter.

Denne hoppen er født med sal på ryggen og er ekstremt ridbar, rett og slett en fryd å ri på. Hun har en god, rund galopp og et meget fint sprang. Det er bare å stille seg i kø når føllene kommer, blir de i nærheten av sin mor blir det veldig fine spranghester med gode gangarter.