S.E. Kazando

S.E. Kazando / Kazan Z / Diarado / Corland / Hingst / Unghingst / Hingstebeite / Stutteri Eken

Hingst født 2020
Norsk Varmblod
Eies sammen med Ingunn Hove

«ÅRETS SPRANGBETONTE HINGSTEFØLL 2020»

Kazan Z Baloubet du Rouet Galoubet A
Mesange du Rouet
Sereuza Heartbreaker
Katinka
S.E. Miss Pogany Diarado Diamant de Semilly
Roxette I
Concordia Corland
Afrodite

«ÅRETS SPRANGBETONTE HINGSTEFØLL 2020»

S.E. Kazando gikk helt til topps blant de ni kvalifiserte spranghingsteføllene som møtte på Eliteskuet i Drøbak 3. oktober – og gjentok dermed bragden til sin eldre bror, S.E. Pirouz e. Tobajo Picez som vant i 2018.

S.E. Kazando er etter Kazan Z – en av de mest spennende Baloubet du Rouet-sønnene, som har legendariske Heartbreaker og Ramiro Z på morssiden. Kazan Z har fått stor oppmerksomhet i Europa og har bl.a. fått tillit hos flere av de største og mest anerkjente avlerne i Nederland, bl.a. familien Van Straaten.

Med RDH-hoppen S.E. Miss Pogany som mor, bør dette være et fantastisk utgangspunkt for både sport og en eventuell karriere innen avl. S.E. Miss Pogany var selv høyt premiert som føll (9 i Dansk Varmblod, Eliteskuet i Norsk Varmblod), har oppnådd RDH-status i Dansk Varmblod, ble nr 2 i NBT for 5-åringer og hennes første føll ble «Årets sprangbetonte hingsteføll» i 2018. Hun er etter elitehoppen Concordia, en morsstamme som har gitt flere gullmedaljehopper, kårede hingster og internasjonale sportshester på 160 cm-nivå.