S.E. Miss Pogany / Diarado / Corland / Stutteri Eken

Målet for S.E. Miss Pogany (Diarado/Corland) denne sesongen har i første omgang vært start i Norsk Breeders Trophy i Arendal andre helgen i august. Hun starter på 5-åringenes premisser, og det har vært viktig for oss å ikke gå for fort frem med henne. Imidlertid har hun gang på gang tatt alle utfordringer på strak arm, og flere ganger bevist at hun er klar for nye høyder. Vi meldte henne derfor til sin første 120 cm på L-stevnet Lier Horse Show på Linnesvollen 30. juni.

Her var været virkelig ikke i humør, og det ble en dyvåt affære, med en ekstremt tung oppvarmingsbane og nesten like tung hovedarena. Til tross for tunge forhold, red Camilla og Pogany inn til plassering i 110 cm. I debuten i 120 cm ble det et filleriv på en lang og stor bane. Utrolig fornøyd!

For å klare kvalifiseringskravet til NBT manglet hun nå fem usle poeng, og vi besluttet å la henne gå 120 cm dagen etter siden hun kjentes pigg ut. Oppvarmingen var flyttet innendørs, og til tross for nok en dag med meget tunge forhold, imponerte Camilla og Pogany med en feilfri runde i sin andre 120 cm! Dermed er ekvipasjen kvalifisert til NBT under NM i sprang i Arendal, og vi gleder oss stort!