S.E. Embla / Favorit Ask / Crelido / Camilla Viken / Norsk Varmblod / Stutteri Eken

Stutteri Eken stod som oppdretter av tre 4-åringer til start under årets Hallmesterskap i Arendal. To av disse er helsøsken, nemlig S.E. Embla (Favorit Ask/Crelido/Corland) og S.E. Estelle. Embla ble kjøpt som åring av Camilla og Ingunn Viken fra Lier, mens vi selv eier lillesøster Estelle og S.E. Chanel (Cristallo II/Corland).

S.E. Embla ble nr 5 i 4-årschampionatet i august, og presterte også fantastisk innendørs ved å gå feilfritt alle tre avdelingene, og ble belønnet med karakterer gode nok til å ta bronseplassen i årets HM for 4-åringer. Imponerende!

S.E. Chanel hadde også tre flotte runder, men fikk dessverre et sjeldent riv i avdeling to, og endte dermed opp på en samlet 7. plass samlet sett. Hun fikk svært gode tilbakemeldinger fra dommerne for sin positive holdning, teknikk og kapasitet og vi er godt fornøyd med at to av våre hester stod på premielisten etter tre runder i årets innendørs-NM for 4-åringer.

S.E. Estelle er meget grønn og urutinert, med kun tre måneders ridning bak seg. Det ble noen bommer som falt i løpet av disse dagene, men hesten imponerte oss stort under mesterskapet, og hoppet bedre og tryggere for hver dag. Hun gikk også på clinic for Peter Flam lørdag kveld, og fikk svært gode tilbakemeldinger fra en erfaren mann som har spesialisert seg på utdannelse av unghester. Det ga god motivasjon for videre avl og trening.