Thyra
Afrodite Lavallo
Angeliquei

S.E. Mr. Darcy ble  i februar 2012 solgt til Veronica Brodtkorb Pettersen i Skien, som konkurrerer på 140 cm-nivå.

S.E. Mr. Darcy innledet stevnekarrieren med sløyfe, og hadde en god 4-årssesong med mange plasseringer, med plassering i debuten i 105 cm på høsten. I 2014 ble det seier i 5-årsfinalen i Grenland i hestens andre start i 110 cm. Under AEG gikk han feilfritt i sin første 115 cm, og ble nr fem i finalen – og beste norskoppdrettede. 30. mars vant han unghestfinalen i Grenland.

Under 6-årsklassene på AEG innledet han med en 5. plass, fikk en 4. plass i den andre runden og den tredje dagen på rad ble det et riv i debuten i 125 cm.

S.E. Mr. Darcy debuterte i 130 cm 12. juli i Arendal, og gikk null. Under Norsk Breeders Trophy helgen etter gikk han feilfritt i første avdeling (120 cm), fikk to filleriv i andre avdeling (125 cm) men avsluttet meget sterkt med kun ett riv i finalen (130 cm) etter store og tekniske baner tre dager på rad. Kun to ekvipasjer var feilfrie i finalen.

Sesongen som 6-års har vært svært bra, med seirer og plasseringer i 110 cm til 130 cm. I 7-årssesongen debuterte han i 135 cm.