S.E. Embla / Favorit Ask / Crelido / Camilla Viken / Norsk Varmblod / Stutteri Eken

NM i Arendal er over, og vi har hatt en flott uke med supre resultater.

Banene var krevende og lange, som de skal være i slike finaler.

I 4-årsklassen gikk S.E. Embla (Favorit Ask/Crelido/Corland) inn til en flott 5. plass, etter å ha levert en super, feilfri 1. avdeling og en fin finalerunde hvor det ble et filleriv for en sliten hest.

S.E. Chanel (Cristallo II/Corland) er den av hestene som er mest grønn og uerfaren. Det er ikke lenge siden hun ble satt i gang, og dette var første gang hun var på overnattingsstevne. Hun hoppet flott på hele stevnet og var ikke borti en bom, men var dessverre veldig forkjølet og ikke helt i form. Hun tar med seg veldig nyttig og lærerik erfaring, og vi er sikre på at denne hesten kommer til å vokse med oppgavene.

S.E. Miss Pogany (Diarado/Corland) stilte til start i 5-årsklassen, og var feilfri etter to avdelinger. På finaledagen var det en veldig tøff bane og en sliten hest, men hun leverte en super runde og endte som nr 2 i Norsk Breeders Trophy.

Neste store mål for sesongen er Hallmesterskapet i slutten av oktober. Da får vi se hvor mange hester vi har til start!

S.E. Miss Pogany / Diarado / Corland / Camilla Viken / Norsk Breeders Trophy / Arendal / NBT / Norsk Varmblod / Stutteri Eken
S.E. Miss Pogany / Diarado / Corland / Camilla Viken / Norsk Breeders Trophy / Arendal / NBT / Norsk Varmblod / Stutteri Eken