S.E. Embla / Favorit Ask / Crelido / Camilla Viken / Norsk Varmblod / Stutteri Eken

S.E. Embla

Camilla og Embla har vært aktive i oppkjøringen til Norsk Breeders Trophy, og har startet jevnt og trutt i sesongen med gode resultater i unghestklassene. Det har blitt flere nullrunder og plasseringer, og det blir veldig spennende å følge dem i Arendal i midten av august under NBT-finalen. Ekvipasjen har utviklet seg mye denne sesongen og Embla viser gang på gang at hun er en hest for fremtiden.

S.E. Mr. Darcy / Quinton / Corland / Concordia / Arendal / Stutteri Eken

S.E. Mr. Darcy

Mr. Darcy er verdig sitt rykte som premieplukker. Han ligger øverst på resultatlistene titt og ofte, og sanker premier på så godt som hvert stevne. Nylig tok han 8. og 5. plass i henholdsvis 120 og 125 cm på sommerstevnet i Arendal.

S.E. Pippa / Heart-Ache BS / Corland / Stutteri Eken

S.E. Pippa

Gina og Pippa står uten feil i sine fem starter denne sesongen. Vi gleder oss til å se hvordan ekvipasjen vil utvikle seg fremover.

S.E. Chloé / Drammen Springtour / Linnesvollen / Crelido / Corland / Stutteri Eken

S.E. Chloé

Chloé har kommet hjem igjen til Norge etter å ha stått i Sverige med sin nye rytter Rikke Eian Indergaard. Etter en lengre skadeperiode har de denne våren vært ute og startet flere ganger i Sverige i opp til 115 cm med gode resultater.

S.E. Captain Hastings / Heart-Ache BS / Cordeka / Corland / Avanti / Stutteri Eken

S.E. Captain Hastings

Gina og Captain Hastings har vært ute på noen stevner i år og ser rett og slett flott ut – vi gleder oss til å se hva de kan levere av resultater etter hvert.