S.E. Embla

S.E. Embla / Favorit Ask / Crelido / Corland / Camilla Viken / Stutteri Eken

Hoppe 2011 – 2018
Norsk Varmblod

Solgt til Camilla og Ingunn Viken våren 2012

Favorit Ask Diamant de Semilly Le Tot de Semilly
Venise des Cresles
Ukase Ter Putte Darco
Quinette Ter Putte
S.E. Chloé Crelido Calido I
Boria
Concordia Corland
Afrodite

S.E. Embla er S.E. Chloés første føll. Hun ble beste sprangføll og dagens føll på utstillingen til region 1 i Oslo og Akershus. Som 2-åring ble hun beste spranghest og dagens unghest på utstillingen til region 4 i Norsk Varmblod. Senere på høsten ble hun utnevnt til «Årets 2-årshoppe i sprang» og gikk dermed i sin mors fotspor. Hun ble også vist på hoppekåringen til Dansk Varmblod, og oppnådde 8 i helhet.

Embla ble solgt som åring til Camilla og Ingunn Viken i Lier. Camilla har hatt stor suksess som sprangrytter, med blant annet bronse og sølv i NM/HM for unge ryttere. Hun har ridd på 145 cm-nivå.

Camilla og Embla oppnådde mange gode resultater, bl.a. ble de nr fem i 4-årschampionatet, og tok bronse i Hallmesterskapet for 4-åringer. Sesongen etter kvalifiserte de seg til Norsk Breeders Trophy i begynnelsen av sesongen. Dessverre ble Embla skadet, og til tross for flere rehabiliteringsforsøk for å få henne tilbake i sporten endte det med at Embla fikk slippe i 2018.


S.E. Embla har en helsøster, S.E. Estelle som er overtatt av Sandra Corell. Ekvipasjen debuterte feilfritt i 140 cm i 2019.

Camilla Viken.

Camilla Viken på Royal Panache.

 

Avkom

S.E. Embla fikk hoppeføllet Candibla e. Candillo mai 2015 som ble Årets sprangbetonte 2-årshoppe i Norsk Varmblod 2017 og som per i dag er på 135 cm-nivå.

Bilder

S.E. Embla / Favorit Ask / Crelido / Corland / Camilla Viken / Stutteri Eken
S.E. Embla / Favorit Ask / Crelido / Camilla Viken / Norsk Varmblod / Stutteri Eken