S.E. Chloé DH

S.E. Chloé / Drammen Springtour / Linnesvollen / Crelido / Corland / Stutteri Eken

Hoppe født 2007
Norsk Varmblod / DH-kåret Dansk Varmblod

Solgt til fam. Indergaard august 2014

Crelido Calido I Cantus
Baroness VII
Boria Raimondo
Voria
Concordia Corland Cor de la Bryere
Thyra
Afrodite Lavallo
Angeliquei

S.E. Chloé ble beste 2-årshoppe under region 4s utstilling på Stall-K, før hun så ble utnevnt til «Årets 2-årshoppe i sprang» i Norsk Varmblod i 2009. Samme år ble hun vist frem i Telenor Arena under Oslo Horse Show.

Chloé ble ridd inn høsten 2009. Våren 2010 ble hun sendt til Himmerland Hestehospital for å bli bedekket med Favorit Ask (e. Diamant de Semilly/Darco/Quidam de Revel). Hun ble drektig, men pådro seg også en skade som førte til operasjon på Bjerke og langvarig rekonvalesens. Vi besluttet derfor å sette to føll på henne før vi satte henne i ridning. Ved Dansk Varmblod hoppekåring 2011 oppnådde hun DH-kåring.

Sportslige prestasjoner

Chloé selv ble satt i ridning november 2012, og har vist svært stor fremgang. Vi merket ingenting til skaden. Hun har i løpet av sin første ridesesong vært på flere feltrittstreninger, gått nullrunder på stevner og vil nå satses på i sporten.

Kun to måneder etter sin første start i 80 cm, gikk Chloé bronse- og lille sølvtur de to siste helgene av Drammen Springtour. Til tross for sin ekstremt korte fartstid på sprangbanen ble det bl. a. en 11. plass av nesten hundre startende ekvipasjer i bronsetur-finalen med feilfri runde i 115 og 120 cm. Hun gikk 125 cm den sesongen.

Chloé er svært stabil, har god teknikk og stor kapasitet. Hun stopper eller titter aldri, er alltid positiv og ønsker å gjøre en god jobb hver eneste gang. Særdeles enkel å håndtere på alle måter. Kan ris av alle.

Avkom

Hennes første avkom, S.E. Embla født 2011, ble beste sprangføll og dagens føll under utstillingen til region 1 i Norsk Varmblod, og mottok flere 9-tall, blant annet i galopp og helhet. Som 2-åring ble hun beste spranghest og beste unghest under region 4 sin utstilling, før hun et par måneder senere  ble utnevnt til «Årets 2-årshoppe i sprang» – akkurat som sin mor. Embla oppnådde også 8 i helhet under Dansk Varmblods hoppekåring. Hun har hatt stor suksess i sporten, med 5. plass i 4-årschampionatet 2016 og 3. plass i Hallmesterskapet for 4-åringer samme år. Embla fikk i 2015 et hoppeføll etter Candillo Z. Candibla ble tatt ut til Eliteskuet som føll og ble senere også «Årets 2-årshoppe i sprang» i likhet med sin mor og mormor.

I 2012 fikk Chloé nok et hoppeføll etter Favorit Ask – S.E. Estelle – som i 2019 debuterte med feilfri runde i 140 cm som 7-åring.

Bilder