Blue Girl / Sandra Corell / Stutteri Eken

Det er en glede å  kunngjøre at vi har inngått samarbeid med Sandra Corell om S.E. Estelle e. Favorit Ask/Crelido/Corland født 2012.

Estelle er barnebarn til vår elitehoppe Concordia, og helsøster til Embla, som var en av hestene som dominerte 4-årsklassene med rytter og eier Camilla Viken.

Sandra er 25 år, og bosatt i Sandefjord. Hun har jobbet og trent for Stein Endresen i mange år, og 2012/2013 gikk hun på Unghästutbildning på Flyinge.

Fra før har hun to hester, Bluegirl og Nino. Sandra og Bluegirl har konkurrert i 150 cm-klasser, fått plasseringer i 2** Grand Prix og i fjor tok de 5. plass i innendørs-NM for seniorer. Med Nino har hun startet 145 cm internasjonalt.

Sandra har kun ridd Estelle i et par måneder, men har allerede vært på flere stevner og Estelle har rukket å debutere i 120 cm med flott resultat.

– Estelle er en hest med stort hjerte og personlighet. Jeg trives så godt å jobbe med henne! Hun har egne meninger, men det synes jeg det er viktig at de har. Hun er følsom, men samtidig modig og har en sterk psyke. Med det lille vi har gjort sammen hittil og hvor mye sterkere hun har blitt så har jeg veldig tro på at vi etter hvert kan komme opp i de litt større klassene. Det tar selvsagt tid å komme seg opp i klassene, men dette er en hest av kvalitet så jeg har store forhåpninger! Kanskje en fremtidig Grand Prix-hest? 

Vi er spente på fortsettelsen og ønsker lykke til!

Blue Girl / Sandra Corell / Stutteri Eken